phone+377 45 430 741
email info@kosovapak.com

Mire se erdhët në KOSOVA-PACK

iconKush jemi ne ?

KosovaPack është ndërmarrje e specializuar në prodhimin dhe përpunimin e kartonit të valëzuar.
Si ndërmarrje e re është themeluar dhe investuar
në vitin 2012 nga kompania "KORABI" nga Prizreni.


icon Sherbimet tona

Produkti kryesor i ndërmarrjes KosovaPack është kartoni i valëzuar për ambalazh,
dhe prodhimi i kutive transportuese poashtu nga kartoni, dhe atë sipas llojeve,
ngjyrave, dhe shënimeve varësisht të kërkuara nga tregu.


icon Lokacioni

Njësia prodhuese e ndërmarrjes KosovaPack është e vendosur në kilometrin e dytë të rrugës Prizren-Gjakovë,
që perfshin sipërfaqe prej 2 ha, dhe objekt prodhimi me mbi 2000m2, dhe pjesa administrative 150 m2.


FAQs

 • gallery 1
 • PAKETIMI

  Paketimit nga kartoni është ndoshta dizajni për paketë më i shkathëti, në dispozicion në një gamë të gjerë të madhësive, dhe përshtatet me nevojat e pothuajse çdo produkti. Paketimi nga kartoni ofronë mbrojtje të shkëlqyer dhe mundësië për grafikë nëpërmjet shtypit ose etiketimin.

   

 • gallery 2
 • KARTONI I VALEZUAR

  Kartoni i valezuar përbëhet nga shtresa letre ose kartoni të cilat në mes mbajnë letër të valëzuar. Kjo letër e valëzuar mund të mbajë presionin dhe siguron mbrojtje të butë për përmbajtjen e paketimit.

   

 • gallery 3
 • QENDRUESHMERIA

  Letër / karton dhe shtresa e valëzuar janë ngjitur së bashku dhe në fund të secilit prej valës. Zakonisht përdoret starchglue për ngjitje. (Nga misri, gruri apo patate). Forca e kartonit të valëzuar varet nga numri i shtresave dhe forcën e letër / kartonit. Llojet më të zakonshme të kartonit të valëzuar janë të bordit tre-shtresa (profilet e valës E, B, C) dhe (pes, BE, CE). Për zgjidhje ekstra-të qëndrueshme është edhe një bord pesë shtresa të përdorura.

   

 • gallery 4
 • RICIKLIM

  Kartoni i valezuar është krejtësisht i riciklueshëm, ku në fund të përdorimit, kartoni mund të transformohet në një brum të letrës e cila është e përdorshme përsëri për prodhimin e letrës dhe kuti kartoni. Miqësor ndaj mjedisit/ekologjik, cilësi të lartë të riperpunimit\rishfrytëzimit.

   


KONTAKTI

 

Klikoni në hartën sipër për tu naviguar te Kosova Pack.

icon 1 Magjistralja Prizren-Gjakovë, kilometri i dyte,lagja Arbana,rr.Sazani pn

icon 2 +377 45 430 741;
+377 44 168 747;
+386 49 168 747;

icon 2 info@kosovapak.com,
tafilkalimashi@hotmail.com

icon 3www.kosovapak.com
log in

icon

Qëllimi i paketimit nga kartoni i valëzuar është të përmirësojë qëndrueshmërinë afatgjate të produkteve dhe cilësinë e jetës për njerëzit dhe jetëgjatësinë e ekosistemeve natyrore.